Participatie

Leuk dat u zich aan het oriënteren bent op een financiële participatie in een Bilts Zonnedak. Uw participatie is goed voor het klimaat, uzelf, en de gemeenschap als geheel. En zo profiteert iedereen van de zon!

Onze daken leggen we vol en de winst delen we. Zo bereikt u meer met uw investering in zonne energie. Meer weten?

Elke Rabé, Klimaatburgemeester van De Bilt, daagt ons uit om eens anders te kijken naar duurzaam investeren. Een investering vanuit het hart, door opbrengst te delen met mensen die zelf niet

kùnnen investeren, maar de opbrengst juist hard nodig hebben. Investeren in zgn ‘maatschappelijke zonnepanelen’. In de loop van het jaar initieerde Elke daarom een samenwerking met BENG!

‘Al jaren wil ik mijn spaargeld laten renderen om te kunnen investeren in mensen. Als ik nu investeer in zonnedaken voor mensen die geen mogelijkheden hebben dit te doen, kunnen zij mee profiteren van de winst uit zonne-energie.’

Dit krijgt nu vorm in het BENG! project Biltse Zonnedaken.

Hoe werkt het? Bij het verstrekken van een lening bepaalt u zelf hoeveel geld u inlegt. U bepaalt nu ook zelf welk rendement u hierop wilt behalen. Uw inleg wordt gekoppeld aan een project dat in de startblokken staat.

Zolang we geen project startklaar hebben staan, zullen we uw inleg nog niet innen, maar graag horen we wel nu al uw intentiebedrag.

Zodra er een project eenmaal startklaar staat, kan deze dan spoedig gefinancierd worden.

Bent u geïnteresseerd om te investeren in zonne energie van Biltse Zonnedaken? Vul dan onderstaand formulier in. Ook kunt u een kijkje nemen bij de veel gestelde vragen (FAQ). Wilt u een gesprek? Neem dan contact op met Dorien Bartels, Projectleider Biltse Zonnedaken.

Interesseformulier Participatie

    Denkt u al aan een bepaald leenbedrag om mee te participeren?

    Hoeveel rendement wilt u op uw lening?